ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/2/16

«Όχι» από τον γ.γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής και στις 6 προτάσεις της ΠΕΔΚΜ για κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων

«Όχι» είπε τελικά ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Β. Παπαδόπουλος, και στις 6 προτάσεις της ΠΕΔΚΜ για τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Περιφεριακής 'Ενωσης.

Αφού ο κ. Παπαδόπουλος εξήγησε στους δημάρχους κατά τη συνεδρίαση πώς θα λειτουργεί το κέντρο επισήμανε πως είναι πολύ πιθανό το κλείσιμο της Ειδομένης, κάτι που θα σημάνει την ανάγκη φιλοξενίας περίπου 80.000 προσφύγων σε όλη τη χώρα.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος είπε «όχι» σε ένα προς ένα τα σημεία που πρότειναν οι δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας, λέγοντας καταρχάς πως «οι έξι χώροι που προτείνουν οι δήμαρχοι έχουν προβλήματα, χρειαζόμαστε έναν μεγάλο χώρο» άρα όσον αφορά τις προτάσεις επισήμανε χαρακτηριστικά: «Οι δυο χώροι που προτείνονται είναι βαλτώδεις, για τον έναν εγείρει αντιρρήσεις ο στρατός, στον έναν για να μπούμε πρέπει να γίνουν Ζωνιανά και μόνο ο ένας είναι καλός, αλλά μικρός».

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Φωτόπουλος, ο δήμαρχος Δέλτα επισήμανε: «Το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου έχει βγει από το τραπέζι, πάρτε αποφάσεις!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου