ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

7/2/16

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ " ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ "

Φέτος αυτή τη μέρα γιορτάζεται παγκοσμίως στις 9.2.2016. Γι΄αυτό κι ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Πιερίας, συγκεκριμένα με την αρμόδια υπηρεσία της Υποδ/νσης Ασφάλειας Κατερίνης πραγματοποιεί ημερίδα γι΄αυτό το θέμα την Τρίτη 9. Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου μας ώρα:12.00π.μ.
Προσκαλούμε όλες-ους τους γονείς & κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για λίγη παραπάνω γνώση στο θέμα αυτό να έρθουν στο Λύκειο μας και να παρακολουθήσουν την ημερίδα από ειδικά καταρτισμένο Αξ/κό της ΕΛ.ΑΣ.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (Safer Internet Day) καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Επιτρόπου Βιβιάν Ρέντινγκ και γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο.
Η ημέρα αυτή αποτελεί εφαλτήριο ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων στα θέματα που αφορούν την ασφαλή και ηθικά σωστή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και όλων των διαδραστικών τεχνολογιών που είναι πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Για την Ελλάδα, η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται από τη Δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, που αποτελεί τον Εθνικό Εκπρόσωπο του Δικτύου Insafe.

Για το Δ.Σ.
Η Γραμματέας Ελένη Καρασκόρδα - Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Κουτσιμάνης​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου