ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/2/16

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!

Στο 64ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορνιθολογίας που έγινε στις 21-24 Ιανουαρίου 2016, στο MATOSINHOS της Πορτογαλίας, ο συμπολίτης μας ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και οι φτερωτοί του Πρωταθλητές, διαφήμισαν την Πιερική Ορνιθοκουλτούρα.
Συγκεκριμένα κατέκτησαν μια...


2η θέση στην κατηγορία Η3 (τετράδα καναρίνια / ευρωπαϊκά υβρίδια) και μια 4η θέση στην κατηγορία Η7 (τετράδα καναρίνια / εξωτικά υβρίδια).
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 2.700 εκτροφείς από 23 χώρες και ο αριθμός των διαγωνιζόμενων ωδικών πτηνών άγγιξε τις 22.000.
Η Ελληνική αποστολή ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής σε τέτοια διοργάνωση, με 280 πουλιά από 59 εκτροφείς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας (http://fogr.gr/).
Για τον κ. Σκουλαριώτη, ήταν η τέταρτη φορά που συμμετείχε σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και δήλωσε, πως πέρα από την μεγάλη χαρά αυτής της διάκρισης, η δυσκολία είναι από εδώ και στο εξής, δηλαδή στην παραμονή σε αυτό το υψηλότατο βαθμολογικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου