ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

10/2/16

ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ…..

Κοιτάξτε η λογική των συνειρμών, με στόχο ας καταλάβει ο καθένας ότι θέλει, με τα ασύνδετα από περιεχόμενο εκφράσεις, για να υποσκάψω κάτι περισσότερο από αυτό πού θέλω να πω σε ένα κείμενο μου, είναι εκ του πονηρού.

Γιατί ζούμε όντως σε μια εποχή που το άσπρο γίνεται μαύρο και το κρέας βαφτίζεται ψάρι και το αποδεικνύεται εσείς προσωπικά περίτρανα, κύριε Βαρδακώστα.
Αφήστε της εξυπνάδες και της εξυπνακίστικες ατάκες για αλλού και θα είστε πιο σοβαρός όταν βάζετε στο στόμα σας το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ η άλλα ζητήματα ιστορικής φύσεως, με ξεχωριστή βαρύτητα και φορτίο. Γιατί αποτελέσαν το υποκείμενο μιας ιστορικής περιόδου, που εμπνευστήκαν χιλιάδες άνθρωποι, άσχετα αν συμφωνεί κάποιους η όχι με τα πιστεύω τους. Και έδωσαν ανιδιοτελώς και με όρους θυσίας την ζωή τους, για αξίες και ιδανικά, που είχαν να κάνουν, για την καλυτέρεψει της ζωής του λαού, για την πραγματική του ελευθερία, ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.
Εσκεμμένα μπερδεύεται σε άρθρο σας, που θέλετε να καταδείξετε την αντίθεση σας, στο νομοσχέδιο που ψήφισε η συγκυβερνήσει ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ), για την ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, πράματα με ξεχωριστή ιστορική σημασία και ιδιαίτερη βαρύτητα. Για να στηλιτέψετε με πονηριά και με απαξιωτικό τρόπο πολιτικοιδεολογικό χώρο, που έτσι και αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση.
Είναι μια χρυσαυγίτικη λογική, γκαιπελίστικης προπαγάνδας, ότι η χώρα κυβερνιέται από κομμουνιστές και καταρρέει δήθεν, κάθε ηθικό πλεονέκτημα της <<αριστεράς>>. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλέκεται με επιχειρηματικούς ομίλους, ξαναμοιράζει την πίτα των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων σε ημέτερους, σε νέους μνηστήρες της πλουτοκρατίας, που είναι πιο φίλοι προσκείμενη σε αυτόν. Και έτσι κάνει με το νομοσχέδιο που έφερε και ψήφισε μαζί με τους ΑΝΕΛ στην βουλή, για της ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με την κομμουνιστική ιδεολογία. Είναι κόμμα της αστικής τάξης, νεοσοσιαλδημοκρατικής κοπής, στηρίζεται από τμήματα του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, είναι προσκείμενος και υπηρετεί την στρατηγική της Ε.Ε. Δεν τα ξέρετε αυτά κύριε Βαρδακώστα ?
Αυτό κάνετε και εσείς κύριε Βαρδακώστα σε μικρότερο βαθμό. Πατάτε στα βήματα της χρυσαυγίτικης, βρώμικης ,προπαγάνδας. Για αυτό σε κείμενο σας ενάντια στο νομοσχέδιο για της ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες. Δεν καταγγέλλετε την συγκυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ) που ψήφισαν το νομοσχέδιο, λέτε η κυβέρνηση της αριστερός, έτσι γενικά , αόριστα, απροσδιόριστα.
Οι συνειρμοί που αφήνετε είναι εκ του πονηρού και θέλετε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια να χτυπήσετε. Μπερδεύεται την Βόρεια Κορέα, μιλάτε για την σοσιαλιστική διεθνή, το ΕΑΜ και ΕΛΑΣ, με πράματα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση. Είπαμε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και να χτυπήσετε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ( θεμιτό αυτό) και να κάνετε αντικομμουνισμό, με γκαιπελίστικη προπαγάνδα, ψέματα και συκοφαντίες .
Κύριε Βαρδακώστα λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Και δεν είστε εσείς εξυπνότερος από τους άλλους?

Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου