ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/16

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με μηνύσεις και ασφαλιστικά απαντά ο ΑΝΤ1 στο ΕΨΙΛΟΝ! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Τον λόγο πια, έχουν τα δικαστήρια!

Του Κώστα Κόκκολα

Σε πρωτοφανή γεγονότα τηλεοπτικών ή καλύτερα, μιντιακών κοντρών, καθώς στον.. «χορό» έχουν μπει και πολλά πρώτης κυκλοφορίας περιοδικά, είμαστε μάρτυρες όλοι όσοι ασχολούμαστε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά και η κοινή γνώμη, που εδώ και μέρες παρακολουθεί δηλώσεις, επιστολές σε έντονο ύφος, από πολλούς αποστολείς, με ακόμα περισσότερους παραλήπτες.


Όλα ξεκίνησαν με τις από κοινού υπογεγραμμένες επιστολές, των περιοδικών «ΟΚ» – “HELLO” – “ΕΓΩ WEEKLY”, που απαγορεύουν ρητά την όποια αναπαραγωγή υλικού τους σε όλα τα ελληνικά μέσα, έντυπα – ηλεκτρονικά και διαδικτυακά.
Coffe time Zouloymis στο Αιγίνιο 

Ακολούθως, σε ίδιο και ακόμα πιο αυστηρό ύφος, έρχεται η επιστολή ΑΝΤ1 που φέρει την υπογραφή του Τζώνη Καλήμέρη και απαγορεύει την αναπαραγωγή του προγράμματός του από τα υπόλοιπα κανάλια.

Η επιστολή αυτή, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο από πρόσωπα του ΑΝΤ1, όσο και από πρόσωπα άλλων καναλιών, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, που άφησε ακόμη και υπονοούμενα για σκοπιμότητες, μέσα από την τελευταία εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι».

Επιπλέον, ως «κερασάκι στην τούρτα», ήρθε η εκπομπή του Έψιλον, «Αποκαλυπτικά», να… άρει την απαγόρευση αυτή, προβάλλοντας πλάνα του σταθμού ΑΝΤ1, χωρίς προηγουμένως να έχει πάρει άδεια, ή να έχει πληρώσει για αυτά, όπως ρητά(!) ξεκαθαρίζει η επιστολή Καλημέρη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, αλλά και διευθυντής προγράμματος του «Ε», Μένιος Φουρθιώτης, αιτιολόγησε την απόφαση να δείξουν πλάνα του ΑΝΤ1, στο ότι σε αυτά (απόσπασμα από το Όλα Πρώτη Φορά του Θέμου Αναστασιάδη), εμφανίζεται πρόσωπο του «Ε», η Ρούλα Κορομηλά.

Το pasmina.gr, σας αποκαλύπτει αποκλειστικά ότι αυτό ήταν η αρχή, μίας, πλέον ανοιχτής διαμάχης ΑΝΤ1 – ΕΨΙΛΟΝ, που θα φτάσει έως τις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, ακόμα και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ενημερώνονται τώρα για τις προθέσεις του ΑΝΤ1, μέσα από το αποκλειστικό του pasmina.gr, αφού ακόμα δεν έχει φτάσει στα χέρια τους η αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα, που αυτήν την ώρα συντάσσονται από τη νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1.

Μιλώντας με ανώτατο στέλεχος του καναλιού, μας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση εκ μέρους τους να άρουν την αρχική απαγόρευσή τους να προβάλλεται υλικό του σταθμού τους, από τα άλλα μέσα. Φυσικά, δεν πρόκειται να χαλαρώσουν ούτε στο ελάχιστο τα όσα μέσω της επιστολής Καλημέρη εξέφρασαν. Όπερ σημαίνει, ούτε σκόντο στα 2.000 ευρώ ανά λεπτό υλικού, ούτε άλλη διευκόλυνση η παραχώρηση!

Μας ξεκαθάρισαν δε, πως στην κίνηση του ΕΨΙΛΟΝ, να παίξουν βίντεο με πλάνα του σταθμού, η απάντησή τους είναι απόλυτη και μη διαπραγματεύσιμη! «Θα κινηθούμε νομικά. Τέλος. Δεν είναι θέμα γοήτρου ή μαγκιάς, αλλά θέμα τακτικής και μη ανακόλουθης στάσης. Η επιστολή ήταν σαφής. Επιμένουμε στην απαγόρευση του υλικού μας και αν τώρα δεν κινηθούμε μέσω της νομικής οδού, το παράδειγμα του «Ε», θα το ακολουθήσουν κι άλλα μέσα, οπότε επιστρέφουμε στο προ επιστολής καθεστώς!»

Όπως αντιλαμβάνεστε, το θέμα μόλις άρχισε και είναι απολύτως βέβαιο πως και εξελίξεις θα υπάρξουν και σύντομα θα είναι και θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα! Το μόνο βέβαιο είναι, πως το pasmina.gr, θα τις μαθαίνει πρώτο και οι αναγνώστες του επίσης! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε την επιστολή Καλημέρη και το απόσπασμα που το Εψιλον «σπάει» το εμπάργκο του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου