ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/5/16

Ο Σύλλογος Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε), διοργανώνει στις 29 Μαΐου 2016 το “5ο Κλασικό Ράλλυ Ολύμπου” στον Δήμο Κατερίνης.

Το Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και στατική έκθεση των οχημάτων στην Πλατεία Ελευθερίας τις ώρες 18:00 έως 21:00.

Την Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 και ώρα 11.00 θα εκκινήσει το 1ο σκέλος του αγώνα από την Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση προς Γανόχωρα, Παλαιό και Νέο Κεραμίδι, Αρωνά, Λαγορράχη, Μοσχοπόταμο, Ελατοχώρι, Ρητίνη, Βρία με τερματισμό του 1ου σκέλους για ανασυγκρότηση και ξενάγηση στο Πλατανόδασος.
Στις 13.30 θα ξεκινήσει το 2ο σκέλος του αγώνα προς Μοσχοχώρι, Νεοκαισάρεια, Σβορώνο, Ανδρομάχη, Κατερίνη με τερματισμό στο σημείο εκκίνησης όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες και καλεσμένους.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) έως την Τετάρτη 06/05/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου