ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/5/16

5ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2016

Σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης έγινε η στατική έκθεση των Ιστορικών οχημάτων από τον Σύλλογο Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος (Σ.Ι.Α.Β.Ε), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε).


Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Διοργανώνεται λοιπόν το «5ο Κλασικό Ράλλυ Ολύμπου» στον Δήμο Κατερίνης όπου ο καθένας μπορεί να θαυμάσει τα κλασικά οχήματα που θα λάβουν μέρος στο Ράλλυ την Κυριακή 29 Μαΐου με εκκίνηση του 1ου σκέλους του αγώνα από την Πλατεία Ελευθερίας στις 11 π.μ.



Η διαδρομή έχει κατεύθυνση προς τα χωριά Γανόχωρα, Παλαιό και Νέο Κεραμίδι, Αρωνά, Λαγορράχη, Μοσχοπόταμο, Ελατοχώρι, Ρητίνη και Βρία, ενώ στο Πλατανόδασος θα γίνει ο τερματισμός του 1ου σκέλους για ανασυγκρότηση και ξενάγηση.





Το 2ο σκέλος του αγώνα θα ξεκινήσει στις 13.30 μ.μ. προς τα χωριά Μοσχοχώρι, Νεοκαισάρεια, Σβορώνο, Ανδρομάχη και τέλος στην Κατερίνη με τερματισμό στο σημείο εκκίνησης.

Θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες του αγώνα.



Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου