ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/5/16

ΕΛΗΞΕ ΤΟ 5ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Με επιτυχία στέφθηκε σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου 2016, το 5ο Κλασικό Ράλλυ Ολύμπου με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Το Σάββατο 28 Μαΐου έγινε η στατική έκθεση των Ιστορικών οχημάτων από τον Σύλλογο Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής, όπου και πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την πλατεία για να θαυμάσει τα ιστορικά πλέον αυτοκίνητα.


Τα κλασικά οχήματα έλαβαν μέρος στο Ράλλυ της Κυριακής 29 Μαΐου και ώρα 11 π.μ., με εκκίνηση του 1ου σκέλους του αγώνα από την Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.






Η σημαία εκκίνησης κατεβαίνει από διάφορους παράγοντες όπου και τιμητικά προτάθηκε και στον διευθυντή και δημοσιογράφο της διαδικτυακής www.Pieria.tv Γιώργο Οικονομίδη.
Η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν τά οχήματα είναι προς τα χωριά Γανόχωρα, Παλαιό και Νέο Κεραμίδι, Αρωνά, Λαγορράχη, Μοσχοπόταμο, Ελατοχώρι, Ρητίνη και Βρία.  Ο τερματισμός του 1ου σκέλους για ανασυγκρότηση και ξενάγηση θα γίνει στο Πλατανόδασος, στον γνωστό χώρο για τους Πιεριείς ώς μια όαση ανάπαυσης και απόδρασης από την καθημερινότητα.




Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκίνησε στις 13.30 μ.μ. προς τα χωριά Μοσχοχώρι, Νεοκαισάρεια, Σβορώνο, Ανδρομάχη και τέλος στην Κατερίνη με τερματισμό στο σημείο εκκίνησης.


Στην συνέχεια ακολουθεί η απονομή των βραβείων στους διοργανωτές και συμμετέχοντες του αγώνα.






Δεύτερη τιμή έγινε στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη στο να απονείμει βραβείο σε νικητή του Ράλλυ Ολύμπου.

















****************************************************************




Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου