ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/6/16

Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Έκαψε δυο αποθήκες του Πόρτο Καρράς η φωτιά -Επιχειρούν Καναντέρ στην περιοχή (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε πριν από περίπου δυο ώρες νότια του Μαρμαρά Χαλκιδικής.


Η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε σε δασική περιοχή πίσω από το σούπερ μάρκετ Μασούτης που υπάρχει στην περιοχή και κινείται ανεξέλεγκτη προς το Πόρτο Καρράς, λόγω και των ισχυρών ανέμων εντάσεως και έως έξι μποφόρ που πνέουν στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα,13 άτομα πεζοπόρο, 5 Α/Φ και 1Ε/Π, αλλά και εθελοντές όπως η Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Χαλκιδικής που εδρεύει στον Όρμο Παναγίας στη Σιθωνία Χαλκιδικής οι οποίοι συνδράμουν με έξι οχήματα και 20 άτομα εθελοντές. Όπως είπαν στο seleo.gr, η φωτιά πέρασε μπροστά από το σούπερ μάρκετ και περνώντας το δρόμο κινήθηκε στο Πόρτο Καρράς όπου κάηκαν και δυο αποθήκες του οι οποίες ωστὀσο είναι μακριά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Η φωτιά μαίνεται και απειλεί τα σπίτια που προορίζονται για τους εργαζομένους του Πόρτο Καρράς.

Υπάρχει και εναέρια συνδρομή με δυο καναντέρ της ΠΥ που επιχειρούν.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοχή




Πηγή φωτογραφιών: www.photocosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου