ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/7/16

Σοκ στην αγορά: Πασίγνωστη εταιρεία απολύει 2.850 εργαζόμενους

Η  Microsoft θα καταργήσει περίπου 2.850 επιπλέον θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες, φέρνοντας το σύνολο των προγραμματισμένων απολύσεων σε 4.700.

Τον Μάιο, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι θα καταργούσε 1.850 θέσεις στον τομέα smartphone, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκονται στην Φιλανδία.

Η Microsoft αγόρασε την φινλανδική εταιρεία κατασκευής κινητών Nokia το 2014, σε μια ατυχή προσπάθεια να ανταγωνιστεί τις εταιρείες που ηγούνται στον κλάδο κινητών, Apple και Samsung Electronics.

Σπιτική συνταγή για θεραπεία της φλεβίτιδας! Όμορφα πόδια σε 7 ημέρες!Σπιτική συνταγή για θεραπεία της φλεβίτιδας! Όμορφα πόδια σε 7 ημέρες! Αυτό το λαχανικό καίει το λίπος! Μια φορά την ημέρα χρειάζεται να τρωςΑυτό το λαχανικό καίει το λίπος! Μια φορά την ημέρα χρειάζεται να τρως Δεν Θα Πιστεύετε Πόσο Απλό Είναι Να Βγάλετε 7,250€Δεν Θα Πιστεύετε Πόσο Απλό Είναι Να Βγάλετε 7,250€ Πώς κερδίζει 470€ την ημέρα, χωρίς να πηγαίνει για δουλειάΠώς κερδίζει 470€ την ημέρα, χωρίς να πηγαίνει για δουλειά

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Σάτια Ναντέλα, ο οποίος ανέλαβε τη θέση αυτή δύο μήνες προτού υπογραφεί η συμφωνία, έχει εστιαστεί στην αναδιοργάνωση του τμήματος κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με στοιχεία από τις 30 Ιουνίου που έχει αναρτήσει στον ιστότοπό της, η Microsoft έχει 114.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης παγκόσμια, από τους οποίους 107.912 εργάζονται στις ΗΠΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου