ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/7/16

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - Ανανεώσεις... και μεταγραφές

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στη Νεοκαισάρεια ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα η προετοιμασία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας,που την τετάρτη 03/08 θα δώσει το πρώτο΄΄τέστ΄΄ της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Από την Δευτέρα μέχρι και χθες Πέμπτη οι προπονήσεις ήταν ΄΄διπλές΄΄, πρωί - απόγευμα ενώ από σήμερα μέχρι και την Κυριακή όταν θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο οικογενειακό δίτερμα οι προπονήσεις θα γίνονται μόνον το απόγευμα.
Όσο αφορά την στελέχωση του ρόστερ, η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας έτσι ώστε κατά την διάρκεια των φιλικών αγώνων να έχει ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδος.
Δείτε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει αλλα΄και αυτούς που έχουν αποκτηθεί από την Κατερινιώτικη ομάδα.

Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Ηλιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Νάκας, Μανίκας, Πολυχρονιάδης, είναι ατοί που παρέμειναν.
Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Παγωνίδης, Σαρρής, Ζώβληκας, Καμπερίδης, Παπαθανασίου, Ναλπαντίδης, Βούλγαρης, Δημηνάς. είναι οι νεοαποκτηθέντες, ενώ οι Δερμιτζάκης, Παναγιωτίδης, δυο νεαροί ποδοσφαιριστές απόν την Ημαθία (ΑΕ.Ποντίων Βέροιας) έχουν συμφωνήσει, γυμνάζονται ήδη με την ομάδα και μένουν τα ΄΄τυπικά΄΄ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου