ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/8/16

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΡΙΤΣΑ: Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου του ΔΣ του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ εγκαινιάστηκε η 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας.

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου του ΔΣ του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου η 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας.


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε έναν πολυετή θεσμό που λαμβάνει χώρα σε μια από τις πλέον αγροτικές περιοχές της Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου, τη φημισμένη Καρίτσα. Συνδιοργανωτές της έκθεσης ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, Χαρίλαος Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ
Διεθνές άρωμα στην έκθεση έδωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι από το εξωτερικό που σκόρπισαν με χρώμα και μουσική το χώρο.
Στην εξέδρα της διοργάνωσης ντόπιοι πολιτιστικοί σύλλογοι και Φολκλορικά συγκροτήματα από την Ινδία, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία διαδέχονταν το ένα το άλλο αποσπώντας το ένθερμο χειροκρότημα του πολυπληθούς ακροατηρίου.

Η έκθεση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα περίπτερα της έκθεσης που εκτείνονταν περιμετρικά της έκθεσης. Ποιοτικά προϊόντα της πιερικής γης, μηχανήματα, αγροτικά οχήματα και τρακτέρ είναι μερικά από τα εκθέματα που μπορούν να δουν και να ενημερωθούν οι επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετέχει και η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας στηρίζοντας το θεσμό. Στο καλαίσθητο περίπτερό της, οι Πιεριείς μπορούν να ενημερωθούν για τα τραπεζικά της προϊόντα και να λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική.

Η έκθεση ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα.







http://www.epirroes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου