ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/8/16

ΤΩPΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: «ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…»

Είναι γνωστό σε ΟΛΟΥΣ πως τα ειδικά μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η «κόκκινη γραμμή» των ΑΝΕΛ!
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Αν αγγίξετε τα μισθολόγια Ενόπλων Δυνάμεων εγώ έφυγα»


Βεβαίως τα περίφημα non papers του Μαξίμου δεν έβγαλαν άχνα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθούν τα ειδικά μισθολόγια, τότε σηκώθηκε από τη θέση του ο Π. Καμμένος και είπε στον κ. Τσίπρα: «Εάν αγγίξεις τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων, εγώ έφυγα».
«Εν αναμονή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ -για τα οποία ο Κυρ. Μητσοτάκης λέει ότι μόλις τα πιάσουν στα χέρια τους οι πολίτες θα πάθουν τέτοιο σοκ που «τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν τουλάχιστον δύο με τρεις μονάδες ακόμα»- έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, κατά την οποία κινδύνευσε η συνοχή της κυβέρνησης.
Προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη αναστάτωση, με τον πρωθυπουργό, τον Ευκλ. Τσακαλώτο και τον Γ. Χουλιαράκη να του λένε: «Φεύγεις, Πάνο; Και που πας;».

Ο κ. Καμμένος κοίταξε στα μάτια τον κ. Τσίπρα και του είπε: «Να ξέρεις, πρόεδρε, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω, δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανένα άλλο κόμμα, συνεπώς δεν περνούν τα μέτρα».

Ο κ. Τσίπρας έδειξε ψυχραιμία και του είπε να καθίσει, να ηρεμήσει και ότι θα ξαναεξετάσουν τα μισθολόγια»…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου