ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/9/16

Τιμητική βράβευση στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, για τις δωρεές ύψους 200.000 ευρώ .

Σε μια σεμνή τελετή παρουσία των εργαζομένων στο ΓΝΚ, ο διοικητής κ. Ανέστης Μυστρίδης τίμησε την κ. Καλλιόπη Τρίγκα, πρόεδρο και ιδρύτρια του "Ελληνογερμανικού συλλόγου Φιλίας & Αλληλεγγύης" του Αμβούργου για τις δωρεές μηχανημάτων και υλικού στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ύψους 200.000 ευρώ περίπου.
Επίσης στην ίδια εκδήλωση, τιμήθηκε ο κ. Ηλίας Τσολακίδης και η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ομάδα δράσης της Πιερίας για τη συμβολή της στο κοινωνικό έργο και τη συνεργασία με τον ελληνογερμανικό σύλλογο και το ΓΝΚ.
 Ο κ. Μυστρίδης τόνισε την ιδιάιτερη σημασία αυτών των δωρεών για το νοσοκομείο της Κατερίνης καθώς " η εξοικονόμηση χρημάτων από τις δωρεές, θα δώσει τη δυνατότητα στην πρόσληψη επικουρικών ιατρών για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου, αφού η πληρωμή
(των επικουρικών ιατρών) γίνεται από τον προυπολογισμό του νοσοκομείου"....
"Ή προσφορά μας μέσα από τον Σύλλογο μας είναι η Αλληλεγγύη και όχι η φιλανθρωπία" δήλωσε η πρόεδρος κ.Τριγκα τονίζοντας ότι  "είναι ένας τρόπος παρέμβασης των ενεργών πολιτών στην κοινωνία".
Ο κ. Τσολακίδης δήλωσε ότι η τιμητική πλακέτα ανήκει σε όλους τους εθελοντές που δείχνουν την αλληλεγγύη τους στις ευπαθείς ομάδες και αποκάλυψε ότι ο νέος διοικητής "ήταν ένας από τους πρώτους που στήριξε τη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου στην πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας δράσης που καλύπτει σημαντικές ανάγκες συμπολιτών μας σε φάρμακα".









http://bikiropoulos.blogspot.gr/

1 σχόλιο: