ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/16

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Συνάντηση αποφοίτων του 7ου Δημοτικού Σχολείου έτους 1966

Το Σάββατο 10/9/2016 έφθασε… γεμάτο αγωνία για όλους μας, τόσο για την Οργανωτική Επιτροπή όσο και για τους συμμαθητές που συμμετείχαν στη συνάντηση (reunion).
Κανένας δεν γνώριζε τι θα συμβεί, τι κλίμα θα επικρατήσει. Εξάλλου πέρασαν πενήντα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της αποφοίτησής μας από το 7ο Δημοτικό Σχολείο.

 Πολύ γρήγορα όμως η αγωνία αυτή αντικαταστάθηκε από χαμόγελα, γέλια και τέλος από πολλές πολλές αναμνήσεις. Οι συμμαθητές που καταφέραμε και ήρθαμε, συγκεντρωθήκαμε στις 7 μ.μ στην αυλή του Σχολείου μας.

Βγάλαμε μια ομαδική φωτογραφία στην πόρτα του Σχολείου, σχεδόν με την ίδια σειρά με την ομαδική φωτογραφία της αποφοίτησής μας του 1966. Χτύπησε το κουδούνι, μπήκαμε στην τάξη, κάναμε προσευχή, πήραμε παρουσίες και μοιράσαμε αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια κάναμε αναφορά στους δασκάλους μας και στους αγαπητούς μας συμμαθητές που έφυγαν από τη ζωή και κρατήσαμε ένα λεπτό σιγή στη μνήμη τους.
Σε λίγο, και αφού ξαναγνωριστήκαμε, μετά από πολλά πειράγματα, γέλια αλλά και αναμνήσεις και συγκίνηση, αλλά με διάθεση ανεβασμένη, συγκεντρωθήκαμε για φαγητό στην ταβέρνα «Ο ΛΙΟΛΙΟΣ», όπου περάσαμε μια μοναδική βραδιά παρέα με παλιούς ενήλικες πλέον συμμαθητές με πολύ κέφι, χορό και αστεία.

Σίγουρα πέρασαν πολλά χρόνια.. Μεγαλώσαμε, αλλά δεν γεράσαμε ακόμη. Λίγο πολύ όλοι αλλάξαμε αλλά δεν παραιτούμαστε, έχουμε πολλή όρεξη για τη ζωή. Το πιο σημαντικό είναι ότι το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας, και η βραδιά αυτή θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη μας. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για όλους μας

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους συμμαθητές που πίστεψαν στην προσπάθεια μας αυτή και μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όσους ήθελαν να παραβρεθούν αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφεραν. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας πολύ πιο σύντομα.. και το μόνο που ευχόμαστε είναι να είμαστε όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Συνάντηση αποφοίτων 1966 7ο Δημοτικό Σχολείο
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα
http://olympiobima.gr/synantisi-apofoiton-toy-7oy-dimotikoy-sholeioy-etoys-1966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου