ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/9/16

ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Εδώ και τρεις ημέρες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την παροχή ίντερνετ στις ιατρικές υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Κατερίνης, που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι γιατροί να συνταγογραφήσουν.

Εδώ και τρεις ημέρες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την παροχή ίντερνετ στις ιατρικές υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Κατερίνης, που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι γιατροί να συνταγογραφήσουν.
Τις προηγούμενες δύο ημέρες, Τετάρτη και Πέμπτη, το δίκτυο του ίντερνετ υπολειτουργούσε δυσχεραίνοντας την ομαλή συνταγογράφηση των γιατρών. Σήμερα, Παρασκευή, το δίκτυο έχει στην κυριολεξία "πέσει" αφήνοντας το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας στην Κατερίνη στην κυριολεξία χωρίς τη δυνατότητα συνταγογράφησης και τους πολίτες να ταλαιπωρούνται για ακόμη μία φορά για τα αυτονόητα. Δηλαδή, οι γιατροί κάνουν τη διάγνωση, συνταγογραφούν σε απλό χαρτί, οι πολίτες αγοράζουν τα φάρμακα και κάποια στιγμή, όταν αποκατασταθεί το ίντερνετ, θα ξαναπάνε στην υπηρεσία για να τους γράψουν τα φάρμακα και στη συνέχεια και πάλι στο φαρμακείο!
Παρ' όλο που έχει επισημανθεί το πρόβλημα με το δίκτυο παροχής ίντερνετ, μέχρι και σήμερα το πρωί δεν υπήρξαν ενέργειες για άμεση αποκατάστασή του φροντίζοντας την ομαλή λειτουργία μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας για τους πολίτες...
Είναι απαράδεκτο, στον 21ο αιώνα, μια υπηρεσία να μη μπορεί να κάνει τη δουλειά της λόγω ίντερνετ!
Χ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου