ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/9/16

ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΠΑΓΩΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)....(www.epirroes.gr).

Παγώνια κοσμούν και πάλι, μετά από πολλά χρόνια, το πάρκο Κατερίνης.
Τέσσερα εντυπωσιακά παγώνια εγκαταστάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο πάρκο υπό την προσωπική επίβλεψη του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Τα προσφιλή πτηνά, που χαρίζουν ένα υπέροχο και απολαυστικό θέαμα στο κοινό, εγκαταστάθηκαν σε ειδική περιφραγμένη κατασκευή δίπλα στο θεατράκι του πάρκου.
Βήμα - βήμα αλλάζει όψη το πάρκο και μεταμορφώνεται στην κεντρική ατραξιόν της πόλης μας. Η περιποίηση και η καθαριότητά του, τα γεφυράκια και τα συντριβάνια, οι παιδικές χαρές και τα μονοπάτια αλλά και ο προσεγμένος φωτισμός του είναι σημεία στα οποία η δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια έντονη κινητικότητα και στην προσθήκη ζώων στη ζωή του πάρκου, όπως το αρχέγονο πρόβατο μουφλόν και τα παγώνια, αλλά και τον ειδικό περιφραγμένο χώρο όπου οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να αφήνουν τα σκυλιά τους χωρίς να ενοχλούν ή να λερώνουν το υπόλοιπο πάρκο.
Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την πετυχημένη διοργάνωση εκδηλώσεων μέσα στο πάρκο, όπως η αυγουστιάτικη πανσέληνος, που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες Κατερινιώτες. Βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, πέρα από κάθε πρόβλεψη ή προσδοκία, η δημοτική αρχή συνεχίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις, που δίνουν άλλο αέρα στην καρδιά της πόλης.

Ο Δήμαρχος, Σάββας Χιονίδης, ανέφερε στις "Ε" ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από τέτοιου είδους δράσεις που προσφέρουν ψυχαγωγία ποιοτική και σε χαμηλό κόστος. Οι συμπολίτες μας, τόνισε, καθημερινά επισκέπτονται το πάρκο με τον καφέ στο χέρι ή ένα σνακ και κάνουν μια απολαυστική βόλτα. Οι εκδηλώσεις μέσα στο πάρκο ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους αναδεικνύοντας μια άλλη πτυχή που μπορεί να ενταχθεί στη ζωή του πάρκου, στη ζωή μας, προσφέροντας διασκέδαση και χαμόγελα.

Η αναβάθμιση του πάρκου αναβαθμίζει και τη ζωή των πολιτών. Η διοργάνωση εκδηλώσεων δίνει παλμό σε μια πόλη που έχει κουλτούρα και λατρεύει την εξωστρέφεια.

Το πάρκο μας, είναι το στολίδι μας. Όλοι μαζί το φροντίζουμε, όλοι μαζί το απολαμβάνουμε...

Και για του λόγου το αληθές, έρχονται και πολλές άλλες εκπλήξεις... με υπογραφή Δημάρχου..!!


/www.epirroes.gr

1 σχόλιο:

  1. Φυλακιστε και αλλα ζωα...Με την υπογραφή του Δημαρχου...
    Να τον χαιρομαστε..
    Ντροπη τιποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή