ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/10/16

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΓΝΩΜΗ Αλλάξτε κ Χιονίδη φιλοσοφία.

Δεν κατανοώ ειλικρινά γιατί απολογείται αγχωδώς στους δημότες του< στον πάντοτε φιλόξενο για αυτόν τοπικό τύπο <ο κ Δήμαρχος Κατερίνης και επιχειρηματολογεί ,με μακροσκελή μονόλογο,όπως έχει συνηθίσει,για την υπερβολική ,περιττή δαπάνη των 200.00 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο...

Έχει συνειδητοποιήσει αλήθεια ότι ζούμε σε περίοδο βαθιάς και παρατεταμένης ,πολύπλευρης οικονομικής,κοινωνικής κρίσης, άγριων περικοπών μισθών και συντάξεων ότι οικογένειες δίπλα μας ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας ,ότι πεινούν άνθρωποι,και ότι προκαλεί το κοινωνικό σύνολο με τις αποφάσεις που επιβάλλει στο ΔΣ?
Ότι τέλος διαχειρίζεται εν τέλει χρήματα δικά μας(΄όχι του Μπαμπά του πού έλεγαν οι παλιοί) και ότι έχει η Κατερίνη τραγικές ελλείψεις σε υποδομές και έργα κοινής ωφέλειας?
Ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά νοοτροπία,τακτική,φιλοσοφία,διοίκησης να μετατρέψει σε πράσινη φιλική στο περιβάλλον ,οικολογική την κατεστραμμένη ,ακοποιημένη πόλη μας ,να εγκαταλείψει το βαρύ Τζιπ του Δήμου,να φορέσει Τζιν να αρχίσει με απλότητα να μετακινείται ενίοτε με ποδήλατο(ώστε να γίνει παράδειγμα για τούς υπολοίπους),όπως άλλοι συνάδελφοι του σε προοδευμένες χώρες της ΕΕ ,να γίνει διαλλακτικότερος,πιο ανοικτός ,συγκαταβατικός,μετριόφρων και συζητήσιμος ,΄΄μεσα και έξω από το Δημαρχείο αγκαλιάζοντας όλους ανεξαιρέτως τούς δημότες του?
Τού προτείνω δε να επισκεφθεί το μεταμορφωμένο Καρπενήσι να δει πώς έφτιαξαν άριστα , τέλεια θα έλεγα εκεί τον πεζόδρομο και τις Πλατείες ώστε να απολαμβάνεις την πανέμορφη πόλη αυτή, ,πώς δενδροφύτευσαν και σέβονται τόν πεζό αλλά και το περιβάλλον.
Β.ΝουλέζαςΔικηγόρος

1 σχόλιο:

  1. Ειναι γνωστή η επαρση που διακρινει πλεον το δημαρχο,η οποία εχει περασει και στους αντιδημαρχους του(ποιος ξεχνα τις δηλωσεις του κ Λεμονοπουλου οτι η παρεα του Χιονιδη θα κυβερνα όσο αυτη θέλει..) αρα λοιπον δύσκολα να γινει πιο συγκαταβατικός μετριοφρων(αγνωστη λεξη για αυτόν) και συζητησιμος. Για αυτή την έπαρση μαλλον φταινε και οι τρεις συνεχομενες νικες του στις δημοτικές εκλογες.Αρα φταιει και ο λαος της Κατερινης.
    Τα 200.000 ευρώ θα τα ξοδεψει,χωρις να εχει τύψεις και το ελαχιστο βαρος στη συνείδηση του λες και ζει σε ενα άλλο κοσμο μακρια απο τη δικη μας πραγματικοτητα. Ας μπει τουλαχιστον στο κοπο να μας κανει τη χαρη μετά τη γιορτη να βγαλει μια ανακοινωση που και πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα αυτά. Τα χρηματα μας.
    Οσο για το τζιπ τουλαχιστον ας εχει την ευπρέπεια να μη καταλαμβανει θεσεις αναπηρων και να το χρησιμοποιεί για τις αναγκες τις υπηρεσιακες και οχι τις ιδιωτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή