ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/10/16

Ο Σάκης Αρναούτογλου ποστάρει για τη χθεσινή θεομηνία και σοκάρει: “Η κατάσταση είναι…”

Κανείς δεν περίμενε τη σημερινή κακοκαιρία και αυτό είναι ξεκάθαρο!


Ακόμα και ο πλέον ειδικός, Σάκης Αρναούτογλου, δεν είχε καταφέρει να προβλέψει το μέγεθος της κακοκαιρίας και επ’ αυτού έδειξε να “απολογείται” με δύο διαδοχικά στάτους στο Facebook!

Δείτε τα:

“Μόνο τοπικές δεν ήταν οι βροχές σήμερα στην Αττική θα συμφωνήσω. Υποεκτιμήθηκε πολύ η κατάσταση απο όλα τα προγνωστικά μοντέλα για την περιοχη της Αττικής…”
“Και να διευκρινήσω κάτι γιατί κάποιοι φίλοι (που κάθε φορά με περιμένουν στην γωνία και ψάχνουν την ευκαιρία για να μου τα χώσουν 🙂 )
μιλούν για παταγώδη αποτυχία στην πρόγνωση για σήμερα στην Αττική! Παταγώδης θα ήταν αν η πρόγνωση μιλούσε για ήλιο και έκανε αυτό που έκανε. Η πρόγνωση ομως μιλούσε για βροχές (τοπικές μεν αλλά όχι ασθενείς) αλλά όχι μ’ αυτή την ένταση ομολογουμένως ..Και πιο κάτω εξήγησα το λόγο!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου”

Δείτε και τις δημοσιεύσεις στο Facebook, αυτούσιες:

Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou
Μόνο τοπικές δεν ήταν οι βροχές σήμερα στην Αττική θα συμφωνήσω. Υποεκτιμήθηκε πολύ η κατάσταση απο όλα τα προγνωστικά μοντέλα για την περιοχη της Αττικής..






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου