ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/12/16

Ενημερωτική εκδήλωση για το AIDS στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Στις 2 Δεκεμβρίου 2016, επ’ ευκαιρία της ημέρας που έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, στο σχολείο μας, το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, με πρωτοβουλία του καθηγητή κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ, βιολόγου, και σε συνεργασία με την κ. ΒΙΒΗ ΚΑΜΗΛΑΡΗ, επίσης βιολόγο, έλαβε χώρα μια σημαντικότατη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το AIDS.
Ήταν κατατοπιστικότατη και τράβηξε την προσοχή όλων, μαθητών και καθηγητών, τόσο που σε όλη τη διάρκειά της επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Ανεκτίμητη ήταν η συνδρομή των μαθητών.

Η ενημέρωση περιελάμβανε έρευνα με το ερώτημα «Τι γνωρίζουν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης για τον HIV και το AIDS», παρουσίαση επωνύμων θυμάτων του ιού, συγκινητικές δηλώσεις ασθενών, πληροφορίες για το πότε πρωτοεμφανίστηκε, πώς εξαπλώθηκε, τι συμπτώματα παρουσιάζει ο νοσών, πώς μεταδίδεται, πώς δε μεταδίδεται, πώς μπορεί κανείς να προφυλαχθεί και αναλυτικότατους πίνακες από σύγχρονες έρευνες, που καταλάμβαναν περισσότερες από 80 Παρουσιάσεις PowerPoint.

Τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες και ΣΩΖΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου