ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/12/16

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΟΝΕΩΝ . Εύρυθμη η λειτουργία του Ωδείου δηλώνει η πρόεδρος

Τα κυρίως προβλήματα που διαπιστώσαμε στο κτίριο είναι η έλλειψη βαψίματος, όπου αυτό το κτίριο φαίνεται ότι έχει να βαφεί εδώ και κάποιες δεκαετίες, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που τραβήξαμε από το χώρο
. Στους τοίχους, αλλά και στο ασανσέρ υπήρχαν γραμμένα διάφορα μηνύματα που υπάρχουν εκεί για αρκετά χρόνια. Στην σκάλα κινδύνου στην πίσω πλευρά του κτιρίου μία συκιά που υπάρχει εκεί έχει "εισβάλει" με τα κλαδιά της στη σκάλα και την έχει "μπλοκάρει".
Η κεντρική είσοδος του κτιρίου επίσης θέλει εξωραϊσμό γιατί στη μία πλευρά λείπουν μάρμαρα, ενώ στην πόρτα της εισόδου υπήρχε και ένα σκίτσο που έγραφε: "Σας παρακαλώ κλείνετε την πόρτα, γιατί κάνει κρύοοοο".
Στο ασανσέρ είχαν κολληθεί χαρτάκια που έγραφαν ότι "το ασανσέρ δεν λειτουργεί" παρόλο που λειτουργούσε, αλλά όπως μάθαμε τα κόλλησαν εκεί καθηγητές, γιατί φοβούνται μήπως υπάρξει διακοπή ρεύματος και εγκλωβιστεί κάποιος μέσα σε αυτό. Λίγο πριν την αποχώρηση μας από το κτίριο τα χαρτάκια αυτά αφαιρέθηκαν.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΩΚ 

Η πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Πιπίτσα Μακρίδου - Παρτσαλίδου δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι "η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου είναι εύρυθμη και όλα βαίνουν καλώς. Όσον αφορά την έλλειψη θέρμανσης δεν υπάρχει εδώ και δύο ημέρες αυτό το πρόβλημα, αφού μπήκε πετρέλαιο. Δεν είχε μπει προηγουμένως πετρέλαιο γιατί ο καιρός ήταν ακόμη ήπιος. Για το θέμα της καθαριότητας δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού μετά τη συνταξιοδότηση της μόνιμης καθαρίστριας του Ωδείου, τοποθετήθηκε νέα καθαρίστρια, η οποία καθαρίζει το κτίριο τρεις φορές την εβδομάδα. Το ασανσέρ είναι συντηρημένο και λειτουργεί κανονικά. Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης αριστεύουν, διακρίνονται και διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας.Το Ωδείο μας έχει λαμπρή ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του σε ανοδική τροχιά. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα επιλυθούν και αυτά με τον καιρό. Εγώ και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης αγαπούμε το Δημοτικό Ωδείο και μοναδική μας επιδίωξη είναι να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου