ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/1/17

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΕΡΑΣ ‘4 ΕΠΟΧΕΣ’ & ‘ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ’

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών των Κ.Η. «Οι 4 Εποχές» και «Το Σπίτι των Μουσών» του Ψυχιατρικού Τομέα, στις 17 Ιανουαρίου 2017, στο χώρο στέγασής τους επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 51 στην Κατερίνη.


Η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχές της Επιστημονικά Υπευθύνης κας Τσανοσίδου Χαράς στα μέλη, στους συναδέλφους και στους παρευρισκόμενους. Ευχές προς όλους απηύθυνε και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κος Μυστρίδης Ανέστης.
Ακούστηκαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα μέλη και ο τυχερός που έτυχε το φλουρί, πήρε το δώρο του και στη συνέχεια μετέδωσε κι αυτός τις ευχές του για καλή χρονιά.

 Ακολούθησε μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, όπου αναφέρθηκαν ‘οι κατακτήσεις’ των στόχων που είχαν τεθεί. Στη συνέχεια ορίσθηκαν οι νέοι σχεδιασμοί με τη ρητή εγγύηση της Διοίκησης ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στο δύσκολο έργο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης των μελών των Κέντρων Ημέρας.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
του Κέντρου Ημέρας ‘4 Εποχές’
Τσανοσίδου Χαρά
Ο Διοικητής
του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης
Μυστρίδης Ανέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου