24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Με την πένα του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου

20/3/17

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Φώτης Λεπίδας, κουμπάρος και αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα και ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος του καταζητούμενου .....ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ο Φώτης Λεπίδας, κουμπάρος και αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα και ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος του καταζητούμενου .


«Ότι ο κ. Σώρρας και η σύζυγός του, ήταν άνθρωποι που μπορούσαν να χαρακτηρισθούν μικροαπατεώνες, ήταν κάτι το οποίο γνώριζα εξ’ αρχής, αφού ήμουν δικηγόρος τους. Δεν πίστευα ποτέ όμως πως αυτές οι μικρές απάτες – αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε έτσι- θα πληθύνουν και θα διογκωθούν τόσο πολύ», ανέφερε ο αντίδικος του Αρτέμη Σώρρα, κ. Λεπίδας.

Από την πλευρά, ο συνήγορός του, κ. Νουλέζας, τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται ο πελάτης του, αλλά εκτίμησε πως είναι στην Ελλάδα.

Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον του δικηγόρου κ. Λεπίδα, λέγοντας ότι δεν μπορεί δημόσια να αναφέρεται σε “εγκληματική οργάνωση” και τονίζοντας ότι έγινε γνωστός από τον κ. Σώρρα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δικηγόρος-Αντίδικος Σώρρα από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου