ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/3/17

Στο δελτίο ειδήσεων ΑΝΤ1 και Έψιλον μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης Αρτέμη Σώρρα κ.Βασίλης Νουλέζας

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ακόμη δεν γνωρίζει αν θα εκπροσωπεί κάποιον από τους κατηγορούμενους για τα κακουργήματα της Σύστασης ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής  Οργάνωσης Απάτης σε βάρος του Δημοσίου Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και άλλα αδικήματα.
Δεν έχουν ακόμη λάβει κλήσεις απολογίας δεν γνωρίζουν τις κατηγορίες. Τόνισε ότι όλοι πρέπει να είναι φειδωλοί και προσεκτικοί και να σέβονται το τεκμήριο ισότητας λέγοντας την φράση La Guustizia e uguale per tutti(ιταλικά).
Η Δικαιοσύνη είναι ίση γιο όλους, ενώ κατέληξε ότι γνωρίζει πιο επικίνδυνες εγκληματικές.οργανώσεις που λυμαίνονται δημόσιο χρήμα.Ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κινείται με ταχείς ρυθμούς σε όλες τις υποθέσεις.
Τα πολιτικά κόμματα αποτελούν sui generis ενώσεις προσώπων προς εκπλήρωση της συνταγματικής αποστολής τους ,δεν μπορεί να ταυτισθούν με εγκληματική οργάνωση,η οποία έχει σκοπό την.διάπραξη εγκλημάτων (βλ.Γνωμ.ΝΣΚ 411/2006)και δρα με μυστικότητα όπως η Μαφία με ομερτά.
Επιστημονική Γνωμοδότηση .Καθηγητή Ποινικού Δικαίου
Λεωνίδα Κοτσαλή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου