ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

31/3/17

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Άγνωστοι, τα ξημερώματα της Πέμπτης, "έριξαν" φέιγ-βολάν στην πόλη, εναντίον του Μητροπολίτη Κατερίνης καταλογίζοντάς του (σχεδόν και) τα "7 θανάσιμα αμαρτήματα"... "Ανώνυμα" τον «κατήγγειλαν» για ένα σωρό αδικήματα..

Τέτοιου είδους περιστατικό, μόνο μια ακόμη φορά έχω συναντήσει στην δημοσιογραφική μου διαδρομή και αφορούσε πολιτικό πρόσωπο.

Στην περίπτωση του Μητροπολίτη, λογικά θα υπάρξει παρέμβαση του Εισαγγελέα, μπας και βρεθεί ο συντάκτης του κειμένου, ώστε ή να αποδείξει τα όσα γράφει ή αν δεν τα αποδείξει να υποστεί τις συνέπειες.
Η χυδαιότητα έχει και όρια και είναι γνωστό οτι συνήθως σε τέτοιου είδους πρακτικές καταφεύγουν όσοι νιώθουν χασούρηδες από τις αλλαγές.
Εντάξει, είπαμε κάποιοι να φάτε λίγο μέλι, αλλά εσείς φάγατε και την κουτάλα!
Πέρα από την πλάκα, αν ως κοινωνία φανούμε ανεκτικοί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές, με μαθηματική ακρίβεια θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας. Και ως γνωστό στη ζούγκλα δεν επιβιώνει ούτε ο πιο ηθικός, ούτε ο πιο έξυπνος. Στη ζούγκλα επιβιώνει μόνο ο δυνατός...

http://www.eptanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου