ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

29/4/17

«Αγκαλιά» με την 4η θέση η Ακαδημία Πλαταμώνα, οριστικά στην 13η θέση η Αναγέννηση Κολινδρού..

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας....

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας, τα πάντα έχουν κριθεί. Η Αναγέννηση Κολινδρού ηττήθηκε με 2-0 από την Α.Ε. Καρίτσας και έτσι θα είναι οριστικά στην 13η θέση, η οποία θα οδηγήσει στην Β’ Κατηγορία, εφόσον υποβιβαστεί ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας από τη Γ' Εθνική.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και Άρης Κοκκινοπλιτών εξασφάλισαν την παραμονή τους με τις νίκες τους επί Ολύμπου Βροντούς και Αναγέννησης Σβορώνου αντίστοιχα, ενώ η Ακαδημία Πλαταμώνα χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Δίον για να τερματίσει στην 4η θέση έναντι του Γ.Ο. Λόφου που θέλει ήττα της Ακαδημίας και δική του νίκη μέσα στην ΠΑΕ Ποντίων.

Σε αυτή την περίπτωση, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 49 βαθμούς και θα έχουμε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα για το ποια ομάδα θα τερματίσει στην 4η θέση, καθώς στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μία νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου