ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/4/17

Έκτακτο: Ασχημα τα νέα για τον αγαπημένο μας Στάθη…...

Έκτακτο: Μόνο ένα θαύμα σώνει τον Στάθη Ψάλτη! Τι έκανε η γυναίκα του και συγκίνησε του πάντες;

Οι εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι ραγδαίες και δυστυχώς άσχημες. Σύμφωνα με πληροφορίες του AthensMagazine.gr, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι χειρότερα από ποτέ με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν ώστε να μην πονάει. Η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της στον Θεό ελπίζοντας να δει τον αγαπημένο της να βγαίνει νικητής από αυτή την δύσκολη μάχη..
Δείχνοντας απίστευτη δύναμη ψυχής, η Χριστίνα δεν εγκαταλείπει ούτε λεπτό τον αγαπημένο της. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε πως πήγε στο εκκλησάκι της γειτονιάς της και έκανε τάμα στην Παναγία. «Έκανε τάμα στην Παναγία πως αν ο Στάθης γίνει καλά το ερχόμενο καλοκαίρι εκείνη θα πάει στην Τήνο και θα ανάψει δέκα λαμπάδες», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού.
Έχοντας στο μυαλό της συνεχώς τον Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα αφού άναψε ένα κερί, γονάτισε και μπροστά από την εικόνα της Παναγίας προσευχήθηκε ο άντρας της να γίνει καλά. Στη συνέχεια, ο ιερέας της εκκλησίας, βλέποντας την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τα μάτια της πρησμένα από το κλάμα, συνομίλησε μαζί της προσπαθώντας να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

 πηγη athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου