ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/4/17

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACE TOY ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ

Ελλάδα η χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Δυστυχώς δεν μένει πια εδώ..
Τραγικό παράδειγμα η ανίκανη διαχείριση του προσφυγικού. Στην Πιερία έγιναν τα εγκαίνια της νέας υποδομής που θα φιλοξενήσει πρόσφυγες στην Κάτω Μηλιά.
Ποιοι θα έλθουν,από που,πόσοι θα είμαι,πόσο θα μείνουν,ποιος θα έχει την ευθύνη,ούτε λόγος !!!
Καμία ενημέρωση σε κανέναν όπως οφείλουν οι κυβερνώντες και όπως απαιτούμε οι πολίτες.Γιατί η κυβέρνηση υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες της,να προασπίζεται τα δικαιώματα τους και όχι να κρύβεται. Όχι να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς,πίσω από κλειστές πόρτες με κατεβασμένα παντζούρια και χαμηλό φωτισμό...Εκτός αν έχουν βάλει την καλή τους στολή ή το καλό τους κουστούμι και περιμένουν τα δελτία των 8 για να τα πουν και να μάθουμε και εμείς τι συμβαίνει στον τόπο μας.
Μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση ήλθε στην Κατερίνη,κάνει κουμάντο στην περιοχή,κάνει εγκαίνια και δεν ενημερώνει κανένα.
Φυσικά όλα αυτά με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης που για άλλη μια φορά μας δείχνει το κοινωνικό και κυρίως το δημοκρατικό της πρόσωπο. Λυπάμαι,λυπάμαι,λυπάμαι...
Για την ώρα μόνο αυτό και σύντομα η συνέχεια..Γιατί αν νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια..Πλανώνται οικτρά !!!

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σας κύριε Μακριδη.ειναι τιμή που η Κατερίνη εχει άτομα σαν και εσάς.Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή