ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/5/17

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Συζήτηση και ένταση για τον αγώνα δρόμου «Στα βήματα του Απ. Παύλου» που διχάζει την τοπική κοινότητα της Μεθώνης..

Το θέμα που άναψε για μια ακόμη φορά τα αίματα ήταν ο αγώνας δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 9.700 μ που συνδιοργανώνεται....
 από την Ιερά Μητρόπολις Κίτρους και Κατερίνης, τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας <<ΖΕΥΣ>>.
Στο συγκεκριμένο θέμα πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μεθώνης Αντώνης Πούμπουρας τονίζοντας ότι για μια ακόμη φορά αλλοιώνεται η ιστορία μας.Δεν μπορούμε να δεχτούμε την άποψη του Σεβασμιοτάτου μητροπολίτη κ.Γεώργιο ότι ο Απόστολος Παύλος έφυγε από την Πύδνα είνια κάτι που διχάζει την τοπική κοινονία της Μεθώης.
Ακούστηκαν πολλές απόψεις από την πλειάδα των δημοτικών συμβούλων για το πως πρέπει να διοργανώνεται ο αγώνας.
Στο τέλος είχαμε την πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αυγουστίνου Ανδρικόπουλου να ψηφιστεί πρόταση που πέρασε κατά πλειοψηφία να γίνεται ο αγώνας μια φορά με έναρζη από την Μεθώνη και τερματισμό στην Αρχαία Πύδνα και την επομενη το αντίστροφό...Αναμένουμε εξελίξεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου