ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/5/17

Ματθαίος και Διγενής μαζί! Τα παιδιά του πόντου σε παράλληλη πορεία! (φωτο)

Ξεκίνησε σα μια συνεργασία και έχει προαχθεί σε μια αγνή καλή και όμορφη φιλία.
Σε μια παράλληλη πορεία και όπως φαίνεται, εξελίσσεται και διαχρονικά σε μια ιστορικής σημασίας σχέση των δυο πλευρών, που θα καταγράψει μεγάλα για την περιοχή μας πράγματα στο μέλλον!

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης είναι ο άνθρωπος που έχει μπεί και ρίζωσε βαθιά στις ψυχές του Ελληνικού Ποντιακού πληθυσμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη μουσική και τα τραγούδια του.
Απλός, προσιτός και μορφωμένος καλλιτέχνης, αλλά πάνω απο όλα άνθρωπος που ξέρει να αναγνωρίζει και να τιμά τις συνεργασίες του. Πολύ περισσότερο όπως φαίνεται και τις φιλίες του.
Το τελευταίο απέδειξε και πιστοποίησε η παρουσία του στο παιχνίδι ανόδου που έδωσε ο γηπεδούχος Διγενής στα Αλώνια με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Τριλόφου. Ο Ματθαίος ήταν κοντά στον Διγενή και στους ανθρώπους της ομάδας, που είναι καλοί του φίλοι και συνεργάτες!
Όμορφες φιλίες, αληθινές και ανεξίτηλες στο χρόνο! Αποδεδειγμένα!

Με πολύ μεγάλη χαρά ο πρόεδρος του Διγενή Χρήστος Παυλίδης, υποδέχθηκε τον Ματαθαίο Τσαχουρίδη και τον συνεργάτη του Γιώργο Κορτσινίδη. Μετά το παιχνίδι και την άνοδο, ο παράγοντας απο την Πιερία, ευχαρίστησε με την παρακάτω δήλωση του τους δυο καλλιτέχνες:

"Η μεγαλύτερη έκπληξη για εμάς ήταν η παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου των Αλωνιων για τον αγώνα μπαράζ ανόδου, του μεγάλου καλλιτέχνη μας Matthaios Tsahouridis B και του συνεργάτη του και επίσης πολύ φίλου μας Giorgos Kortsinidis. Ήρθαν να δουν και να στηρίξουν την ομάδα που συμπαθούν και αγαπούν.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη έκπληξη που μας επιφυλάξατε.
Το Δ.Δ. Αλωνιων και ο Διγενής Αλωνίων σας λατρεύουν... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου