ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/5/17

Τάσος Σαραηλίδης: Εμένα έδωσε η Γ.Σ. την ομάδα, εκεί την επιστρέφω για να τη δώσει όπου αποφασίσει!

Ο πρώην πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης ήταν εκτός Ελλάδος και πληροφορούνταν για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου της περιοχής μας.

Η επιστροφή του στην Κατερίνη σηματοδοτεί εξελίξεις αφού με τις κινήσεις του οδηγεί την ομάδα σε Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσει το σώμα των μελών του ΣΦΚ Πιερικός, σε ποιους θα δώσει την συγκατάθεση του και συνάμα την εντολή, να τρέξουν διοικητικά τον σύλλογο στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και την επόμενη διετία.

"Παραπλανήθηκα απο τον Διακουμάκο. Είπα ναι μπροστά σε 15 άτομα με την προϋπόθεση ότι θα φανεί σωστός στις δεσμεύσεις του και θα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που έμειναν ώστε σαν διοίκηση να κλείσουμε με αξιοπρέπεια τη χρονιά.
Με ψέματα δεν διοικείς και η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Αύριο θα πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου οι παραιτήσεις 7 μελών του Δ.Σ. και η ομάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο της για τη Γενική Συνέλευση. Τέλος τα λόγια και οι ...κωλοτούμπες αυτών που δέχονται αυτή την κατάντια..."

Το Pieriasport είδε την λίστα και γνωρίζει τους ανθρώπους που θα έχουν ήδη υπογράψει την παραίτηση τους απο το σημερινό Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός. Είναι όλοι τους άνθρωποι που βρίσκονταν στον στενό κύκλο του προέδρου της ομάδας Τάσου Σαραηλίδη και ακολουθούν τον δικό του δρόμο στην συγκεκριμένη διαδικασία.

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου