ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/5/17

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΩΝΙΩΝ: «Η εφηβεία» από την παιδίατρο κ. Καραμήτσιου Όλγα

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 η κ. Καραμήτσιου Όλγα, παιδίατρος, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας και επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Αλωνίων.
Παρουσίασε και ανέπτυξε στους μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου θέματα που σχετίζονται με την εφηβεία και τη φυσιολογική ήβη.

Η κ. Καραμήτσιου ανέλυσε απλά και κατανοητά για τους μαθητές τι είναι η φυσιολογική ήβη, τα χαρακτηριστικά της, τα στάδια ανάπτυξης, τις πιθανές διαταραχές και τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισής τους. Στη συνέχεια μέσα από διάλογο αλληλεπίδρασης απάντησε στις ερωτήσεις και προβληματισμούς των μαθητών/τριών.
Αισθανόμαστε όλοι - ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του σχολείου - την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Καραμήτσιου Όλγα για την προθυμία της, τη συνεργασία και πολύτιμη ενημέρωσή της για θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα και ιδιαίτερα τους μαθητές/τριες – εφήβους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου