ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/5/17

Την Κυριακή στο Βατάν ο μεγάλος τελικός μεταξύ Α.Ε. Καρίτσας και Ποσειδώνα Ν. Πόρων

Την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Βατάν θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας μεταξύ Α.Ε. Καρίτσας και Ποσειδώνα Νέων Πόρων με έπαθλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.


Η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της μέσα στους Πόρους όπου «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρα του Ποσειδώνα, θέλει μία ακόμα νίκη για να ολοκληρώσει την μεγάλη έκπληξη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από 19 χρόνια και τη σεζόν 1997-98.
Έναν χρόνο παραπάνω, από τη σεζόν 1996-97 δηλαδή, έχει να κατακτήσει τον τίτλο και ο Ποσειδώνας, στον οποίο αρκεί η ισοπαλία στον τελικό της Κυριακής για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν για 5η φορά αντιμέτωπες στη φετινή σεζόν, ενώ μέχρι τώρα έχουν από δύο νίκες. Εκτός από το 1-0 στον πρώτο τελικό, η ΑΕΚ νίκησε με το ίδιο σκορ στο ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ποσειδώνας, νίκησε με 3-1 στο ματς του β' γύρου, ενώ έχει και τη μεγάλη νίκη με 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Λάμπρος Παπαργυρίου με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μηνούδη, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Ασλανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου