ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/6/17

Συλλόγος γονέων & κηδεμόνων ΕΠΑ.Λ Αιγινίου: Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων ΕΠΑ.Λ Αιγινίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες & όλους για την παρουσία τους στον Ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 03/06/2017 στον προαύλιο χώρο του σχολείου "ΜΕ ΜΕΡΙΚΉ επιτυχία", καθώς και όλα τα μέλη, τους φίλους και τους εκπροσώπους συλλόγων & φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μουσικό Λαϊκό σχήμα από την Κατερίνη και το Παραδοσιακό από την Πέλλα για την βραδιά που μας χάρισαν, με μουσικά ακούσματα . Να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στην συνέχεια !
Θα ήταν παράβλεψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την ευγενική χειρονομία τους να προσφέρουν τα δώρα της Λαχειοφόρου αγοράς .Πάντα είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν σταθερά ‘oλοι οι Επαγγελματίες του Αιγινίου και περιχώρων όπως και πολλοί παραγωγοί κηπευτικών προϊόντων .
Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς συλλόγους Π. Ελευθεροχωρίου - Μεθώνης – Αγαθούπολης - Μακρυγιάλου – Κύτρους - Κολινδρού ''Νικόλαος Λούσης'' για την διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων για την εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές ιδίως στους νέους που αφιέρωσαν το χρόνο τους, με προσεκτικές χειρονομίες, πάντα με σεβασμό και ευγένεια.
Τους φίλους επισκέπτες για την τιμή που επέλεξαν τον χορό μας για να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν την τοπική χορευτική παράδοση του τόπου. (θες/νίκη ).
Ως γνωστό ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ Αιγινίου ανακοινώνει δημόσια τις εκδηλώσεις του. Ιδιαίτερα για τον ετήσιο χορό του που αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων του, δεν απευθύνει ιδιαίτερες προσκλήσεις και χωρίς φορτικές οχλήσεις, αφήνει στη διάθεση των μελών-φίλων όπως και κάθε πολίτη και βέβαια κάθε Δημοτικού παράγοντα, τη συμμετοχή σ αυτόν.

Εμείς υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι σε ότι επιχειρήσουμε να διοργανώσουμε μελλοντικά.

Η μαζική προσέλευση του κόσμου, εάν γίνετε αυτή , σε όποια διοργάνωση κάνουμε μας γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο
Είστε το καύσιμο μας το οξυγόνο μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
"Συνεχίζουμε ενωμένοι "
Με Τιμή
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου