ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/6/17

Απο τη διπλωματία της Νίκης Βόλου στη ...νύχτα της Κατερίνης!

Διπλωμάτης ο νέος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Απο τα χέρια του δικού μας Σάκη Τζήμα που δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τους φιλάθλους στη Ν. Ιωνία του Βόλου, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Μαγνησίας περνάει στα χέρια ενός ανθρώπου που κρίθηκε και πέτυχε στον επαγγελματικό του χώρο αλλά θα δώσει εξετάσεις και ώς ποδοσφαιρικός παράγοντας.


Δε θα είναι εύκολο ούτε για αυτόν. Όπως δεν είναι εύκολο και για κανέναν σοβαρό άνθρωπο που θέλει να ασχολείται πλέον με τα διοικητικά μιας μεγάλης ιστορικά ομάδας η οποία έχει ζήσει στο παρελθόν μεγάλα πράγματα και πλέον κοιμάται στο λήθαργο της απαξίωσης και της αναξιοπιστίας.

Ο τέλειος χώρος και τέλειο έδαφος για να ωφεληθούν και να ...ξεφυτρώσουν στο περιβάλλουν του άνθρωποι, που τα προηγούμενα χρόνια δε κάθονταν ίσως ούτε στα επίσημα αυτών των ομάδων. Γιατί παλαιότερα, στις θέσεις εκείνες δεν κάθονταν ο κάθε τυχάρπαστος ανθρωπάκος επειδή έτυχε να έχει 5 δραχμούλες και επειδή διατυμπάνιζε στην πιάτσα πως ...αγάπησε ξαφνικά το ποδόσφαιρο.

Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα.
Και βιώνουμε και στην όμορφη Πιερία τη δική μας απαξίωση και την δική μας αναξιοπιστία στην δική μας ιστορική ομάδα που βαδίζει στον δικό της Γολγοθά.
Αναξιοπιστία και απαξίωση που έχουν ονοματεπώνυμο και είναι γνωστοί σε όλους αυτοί που έφεραν την ομάδα στο σημερινό χάλι. Και έδωσαν το δικαίωμα να ...ξεφυτρώνουν σήμερα στο περιβάλλον της ομάδας, αυτοί που αναφέρω και παραπάνω.

Και σίγουρα δεν τα αναφέρω όλα αυτά επειδή ψάχνω διπλωμάτες ή Γραμματείς και Φαρισαίους και για τον Πιερικό, λόγω της κατάστασης που άλλαξε στη Νίκη Βόλου. Τα ...λουστήκαμε κι αυτά με πανέξυπνους γραμματιζούμενους και χωμένους σε όλα τα ...γούστα παραγοντάρες!!

Ούτε με ενοχλεί που ο τελευταίος πρόεδρος του Πιερικού είναι άνθρωπος της νύχτας. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος στον χώρο του ποδοσφαίρου, στον οποίο έχουν όλοι το δικαίωμα να εμπλακούν εφόσον έχουν την δυνατότητα και την οικονομική ευχέρεια για να το κάνουν.
Και στη νύχτα για να "περπατήσεις" και να σταθείς, θέλει μαγκιά και "κότσια" και δεν είναι εύκολο για κανέναν που ξέρει τον κόσμο της.

Με ενοχλεί το ψέμα, το παπατζηλίκι, η κουτοπονηριά και το παραμύθι. Τα γνωρίσαμε σε πολύ έντονη μορφή και εικόνα τα προηγούμενα χρόνια και μοιραία ήρθε το μίζερο σήμερα.
Δεν διοικείς με αυτά και δεν μπορείς να νομίζεις ότι δουλεύεις μια ολόκληρη περιοχή επειδή θεωρείς ότι τρώνε όλοι το σανό που τους πασάρεις. Έτσι νομίζεις εσύ τουλάχιστον.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ή να προσβάλλει έναν άνθρωπο μπεσαλή, αξιόπιστο και σωστό. Κι άς είναι καθαριστής σε λύματα, σκουπιδιάρης ή κάνει τη χειρότερη δουλειά του κόσμου. Όταν κάνεις αυτά που λες, είσαι κύριος απέναντι στις διοικητικές δεσμεύσεις σου κατά 80-90%, είσαι πετυχημένος και σωστός και κάποια λάθη σαν άνθρωπος να κάνεις, θα σου τα συγχωρήσει ο κόσμος γιατί λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Η αλήθεια λείπει απο την καθημερινότητα μας. Και μαζί και απο το ποδόσφαιρο μας.
Και μαζί της, λείπουν και οι άνθρωποι που έχουν μπέσα, λένε αλήθειες και τηρούν το λόγο τους!
Αυτούς ψάχνουμε όπως ο Διογένης ο Κυνικός με το φανάρι του!
Κι αυτούς θα στηρίξουμε άν θέλουμε να ξαναβρεί ο Πιερικός τον δρόμο και τη χαμένη του αξιοπιστία!!
Για το Pieriasport
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου