ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/6/17

Ομιλία του Χρήστου Κοτζαμανίδη αύριο στην ΕΚΑΒΗ

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας  διοργανώνει την ομιλία του κ. Χρήστου Κοτζαμανίδη, με θέμα: «Διαφορές Κόπωσης παιδιών-ενηλίκων και η επίδραση τους στα προγράμματα αντοχής υγιών και παχύσαρκων παιδιών» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στον όροφο του πνευματικού κέντρου Εκάβη.

Ο σύλλογός μας στο πλαίσιο της πολυετούς και αναγνωρισμένης δραστηριότητας του κ. Κοτζαμανίδη Χρήστου στο χώρο της Φυσικής Αγωγής, πρόκειται να απονείμει βραβείο στον συντοπίτη μας, διακεκριμένο επιστήμονα.
Επίσης, θα βραβεύσει τον Κατερινιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άθλημα του Παγκράτιου κ. Τοσουνίδη Γεώργιο αναγνωρίζοντας την προσφορά, με τις επιτυχίες του στον αθλητισμό.

Παράλληλα, ο ΣΥ.Π.Φ.Α. Πιερίας προγραμματίζει  τη δημιουργία Αθλητικής Βιβλιοθήκης και καλούμε όλους να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό της δωρίζοντας βιβλία αθλητικού περιεχομένου χρησιμοποιημένα ή καινούρια.

 Ξεκινάμε τη συλλογή βιβλίων την Κυριακή με αφορμή την εκδήλωση του Συλλόγου με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κοτζαμανίδη. Οι προσφορές σε βιβλία μπορούν να συνεχιστούν και στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής καθημερινά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου