ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/8/17

Φίλε, Κώστα Πρέκα, κουράγιο. Ο καθένας σέρνει το Σταυρό του…

Η είδηση που βγήκε από συστημικές εφημερίδες, παρουσιάζει, τον γιο του εξαιρετικού ηθοποιού και μεγάλου πατριώτη και Έλληνα-παρά τις ακραίες επιθέσεις που του έχουν γίνει κατά καιρούς-Κώστα Πρέκα, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας(αποδεδειγμένα πια του παιδιού του) να περνάει έναν Γολγοθά και ο φερόμενος ως δράστης και ο πατέρας του .


Που δε βγήκε ποτέ να τον «διαφημίσει»(τον πόνο του) αλλά έχει γίνει δυστυχώς- και αυτό- από αρλεκίνους του θεάτρου και ψοφίμια του κινηματογράφου. Ο Πρέκας, ένας αξιοπρεπής, αρχαιοπρεπής ηθοποιός και άνθρωπος, οφείλει να σταθεί όρθιος, γιατί πάντα ήταν όρθιος. Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το έργο του, την υποκριτική παρουσία του. Για ένα μόνο δε μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει: Για το ήθος του και την αγάπη του στην πατρίδα.

Μόνον και μόνον γι αυτό οφείλουμε να τον στηρίξουμε.

Θα μπορούσε να το περάσει κάθε γονιός. Όσοι έχουν παιδιά, ξέρουν, όσοι δεν έχουν καταλαβαίνουν. Πάντα οι πατριώτες στηρίζαμε τον άλλον.

Κώστα, βρες έναν καλό γιατρό. Είναι αμαρτία να ταλαιπωρούνται δυο ψυχές και 50 ακόμα που δεν έφταιξαν σε τίποτα από τα ανεπούλωτα τράυματα μιας νοσούσας κοινωνίας με σάπιες ψυχικές δομές βοήθειας.

Σ.Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου