ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/9/17

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον...
Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Παύλο Ντούρο για τις πατρικές ευχές του, καθώς και την κήρυξη του Θείου Λόγου, τον Αιδεσιμολογιότατο π. Ευάγγελο Γιαννίκη, τον Αιδεσιμολογιότατο π. Χρήστο Καλόγηρο, τον Βουλευτή του Ν. Πιερίας κ. Αστέριο Καστόρη, τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δ.Ε. του Ν. Πιερίας κ. Ιωάννη Καζταρίδη, την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. του Ν. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κ. Καλλιόπη Μπατάλα-Τζουμέρκα που μας τίμησαν με την παρουσία τους και λάμπρυναν τον Αγιασμό μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δ/ντή του σχολείου μας κ. Κων/νο Σταματόπουλο ΠΕ 02 και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την προσφορά του μπουφέ με πλούσια εδέσματα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως και όλους τους γονείς και κηδεμόνες που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό των παιδιών μας για τις καλές κριτικές και λόγους προς τον Σύλλογό μας που μας δίνουν δύναμη για περισσότερο δημιουργικό έργο.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!

Με βαθιά εκτίμηση

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Αστέριος Φάλλιας                                                               Νικόλαος Μαρτινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου