ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/9/17

Δύο στα δύο για τους «Πόντιους»

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης νίκησε την Α.Ε. Περίστασης με 2-0 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής που έγινε στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος» και έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς σε 2 αγώνες.


Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, χωρίς ωστόσο τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με εξαίρεση αυτή του 36ου λεπτού για την Α.Ε. Περίστασης, με τον Τσιτλακίδη να αστοχεί από την μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα Μπαμπαΐτη.

Οι Πόντιοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό. Ο Σαχμπάζωφ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Νίκος Παππάς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Η Περίσταση προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως οι Πόντιοι δεν απειλήθηκαν πολύ και έτσι στο 88’ κλείδωσαν τη νίκη τους με γκολ του Αντώνη Τσικαδέρη, μετά από κάθετη πάσα του Χατζηθεοδωρίδη.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Δημητριάδης, Κατσίκης Δ.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012: Μπαμπαΐτης, Λαδένης, Σαχμπάζωφ, Μήτρας, Παππάς, Γκαράτζιας, Α. Κατσάρας (73’ Τσικαδέρης), Δεληγιάννης, Ιωσηφίδης (81’ Ευμορφίδης), Μποστάντζι (89’ Κότσι), Χατζηθεοδωρίδης (90’ Δαλαμήτρας).


ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ: Ουσταμπασίδης, Τσιτλακίδης, Μαχαιρίδης (50’ Πάγια), Αγγελάτος, Παπαδόπουλος (83’ Παπαγιαννόπουλος), Ευθυμιάδης, Ναρίνογλου, Γεροντίδης, Χαρτοματζίδης (63’ Β. Κατσάρας), Νικολαΐδης (88’ Σοφιανίδης), Κουσουρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου