ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/17

Στις κάλπες οι έμποροι της Ελασσόνας

Κινητικότητα, διαβουλεύσεις και οι απαραίτητες διαδικασίες το τελευταίο διάστημα στις τάξεις του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων στο σύλλογο, που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.


Έτσι, την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου η εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.
Αρχικά, έγινε η εκλογή τριμελούς προεδρείου και ορίστηκε πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ο κ. Θωμάς Κίτσης.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Δημ. Οικονόμου παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία του συλλόγου κ. Νόπη Ξυνού.
Ο πρόεδρος κ. Οικονόμου υπέβαλε προς έγκριση τον ισολογισμό χρήσης 2017 και τον προϋπολογισμό χρήσης 2018, κατέθεσε την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και αφού τα μέλη της Γ.Σ. ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της διοίκησης, ενέκριναν τον διοικητικό-οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό 2018 του Δ.Σ., καθώς και την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο και γενικότερα πολλά θέματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.
Στη συνέχεια, δόθηκε η δυνατότητα στα παριστάμενα μέλη της γενικής συνέλευσης να εκφράσουν τις απόψεις τους και να «καταθέσουν» προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και προτάσεις, «τρέχοντας» έτσι ένα γόνιμο και σαφώς εποικοδομητικό διάλογο. Από την πλευρά του, το μέλος του συλλόγου κ. Θανάσης Κατής, πέρα από διαφοροποιήσεις, αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις του για τη γενικότερη δράση του συλλόγου που «κατέθεσε» στο σώμα, μοίρασε σε όλα τα παριστάμενα μέλη προς ενημέρωση και το συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων της ΠΑΣΕΒΕ.
Όπως έγινε γνωστό, με σχετική ανακοίνωση, την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ θα διεξαχθούν οι Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στην Ελασσόνα(οδός Κων. Οικονόμου 43).
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου(Διοικητικό Συμβούλιο – Εξελεγκτική Επιτροπή – Αντιπρόσωποι στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας) πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τον Εμπορικό Σύλλογο, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως τις 10:00 το πρωί, στην εφορευτική επιτροπή στα γραφεία του συλλόγου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου