ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/9/17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Γιάννης Χαλκίδης: "Μην ισοπεδώνετε τα πράγματα, τώρα που σε όλο το Δήμο, καθημερινά, μπαίνουν καινούργιες παιδικές χαρές"

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα μας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Χαλκίδης, επιστρέφοντας με το φορτηγό του από εργασία και διαβάζοντας την αναδημοσίευση της κ. Εύης Θεοδωράκη για την παιδική χαρά, μας δήλωσε τα εξής:


"Κύριε Λιάνε διάβασα την αναδημοσίευση της κ. Εύης Θεοδωράκη που έκανες στο site σου και ως συνήθως δημοσιεύεις ασήμαντα πράγματα, νομίζοντας ότι έτσι κάνεις αντιπολίτευση. Το ίδιο και η κυρία που έγραψε το κείμενο. Σας ενημερώνω λοιπόν και τους δύο και όλους όσους χαίρονται με τέτοιες ασήμαντες δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά λειτουργεί 20 χρόνια περίπου, μέχρι πέρυσι όπως όλες οι παιδικές χαρές της Ελασσόνας που ήταν σκουριασμένες! Βάφτηκαν όλες οι παιδικές χαρές της Ελασσόνας, ελέγχθηκαν από τεχνικό όλες και όταν κάνουμε δημοσιεύσεις τέτοιου είδους, θα πρέπει πρώτα να ενημερώνουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και αν αυτές αδιαφορούν, τότε πολύ σωστά να καταγγέλουμε το γεγονός!

Ο Δήμος όλος έχει περίπου 80 παιδικές χαρές και τουλάχιστον πάνω από 1.000 παιδικά όργανα (κούνιες, τραμπάλες κτλ). Κανένας αντιδήμαρχος δεν μπορεί να ελέγχει όλα τα παραπάνω όργανα. Μετά από ενημερώσεις από τους πολίτες, αμέσως επιλαμβάνεται και διορθώνει τα πράγματα. Στη συγκεκριμένη δε παιδική χαρά, αλλάχτηκαν φέτος όλα τα σάπια παγκάκια που είχαν να αλλαχθούν από ιδρύσεως της παιδικής χαράς και μετά από ενημέρωση μιας κυρίας σε δύο μέρες, μπήκε σύστημα ποτίσματος και απο χώμα που ήταν επί είκοσι χρόνια το καλοκαίρι φέτος είναι ολοπράσινη και τα παιδάκια σας δεν κινδυνεύουν να πέσουν και να χτυπήσουν στο χώμα, σαν τσιμέντο που ήταν. Μετά από λίγες ημέρες η ίδια επισκέπτρια του χώρου, μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει φωτισμός την νύχτα και αναγκάζονται οι γονείς να φεύγουν νωρίς. Την άλλη μέρα της ενημέρωσης, μπήκε προβολέας! Μην ισοπεδώνετε όλα τα πράγματα, τώρα που αυτήν την εποχή, μπαίνουν καθημερινά, σε όλο το Δήμο καινούργιες παιδικές χαρές.

Επειδή όλες αυτές οι κινήσεις της κ. Θεοδωράκη αποσκοπούν σε μια θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο, την διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν πολλές κενές θέσεις και ότι μετά την επίσκεψη της, υπερασπίζοντας μια δημόσια υπάλληλο η οποία δεν εργαζόταν παράνομα, κέρδισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της...αντιπολίτευσης!

Επειδή σίγουρα θα λένε, στις πιάτσες και στα καφέ ότι δήθεν αυτήν τη κυρία την έπλασα στη φαντασία μου ή κάνω σενάρια και επειδή εγώ δεν είμαι φαντασιόπληκτος η κυρία αυτή βγήκε πρώτη τοπική σύμβουλος όλων των διαμερισμάτων του δήμου. Και συμπτωματικά ανήκει στον συνδυασμό που ψηφίσατε εσείς κυρία Θεοδωράκη. Μπορείτε να την ρωτήσετε...

Κυρία Θεοδωράκη προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός και συνεργάσιμος γίνεται μαζί σας, λόγω ότι έχω μακροχρόνια φιλία με τον πατέρα σας.

Τώρα όσον αφορά τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την δική σας αναδημοσίευση κύριε Λιάνε, ορισμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι αναφέρονται ότι οι αντιδήμαρχοι είναι "απόντες", τους ενημερώνω ότι οι μόνοι απόντες είναι οι δημοσιογράφοι, που όλο το έργο τους είναι προσηλωμένο έξω από το γραφείο του Δημάρχου...!

Ας βγουν λίγο από το γραφείο, να κάνουν μια βόλτα στην Ελασσόνα, να γνωρίσουν την πόλη, να πιουν και κανένα καφέ εκτός δημαρχείου, να δουν τα έργα των αντιδημάρχων και μετά να χαρακτηρίζουν "απόντες" τους αντιδημάρχους...Αν είναι! Και ότι και να είναι, δεν επιτρέπεται σε έναν σύμβουλο του δημάρχου να χαρακτηρίζει ένα νέο παιδί-αντιδήμαρχο, "απόντα"! Να μην ξαναεπαναληφθεί, παρακαλώ!

Γιάννης Χαλκίδης
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

elassona-city.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου