ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/9/17

«Επτάρα» για τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, πολύ πιο… εύκολη αυτή τη φορά, καθώς επικράτησε του Διγενή με 7-2 μέσα στα Αλώνια και έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.


Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Εφραιμίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 12’ και δύο λεπτά αργότερα ο Τουλίκας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 19’ ο Γκανάς έκανε το 0-3 και ο στο 24’ ο Τουλίκας με πλασέ το 0-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους, ο Τουλίκας με το τρίτο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 0-5. Ο Ιωαννίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για τον Διγενή στο 48’, ενώ ο Εφραιμίδης έκανε το 1-6 στο 56’. Δύο λεπτά μετά, ο Διγενής κέρδισε πέναλτι, με τον Σαραμάντη να μειώνει σε 2-6, ενώ το τελικό 2-7 διαμόρφωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο 60ο λεπτό.

Διαιτητής: Ντασιόπουλος
Βοηθοί: Ασλανίδης Γ, Γερμανός

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ: Παπαδημητρίου, Λέσι, Ιωαννίδης, Τοπαλίδης, Αλεξιάδης, Ρότσι (80’ Μαχαιρίδης), Σαραμάντης (63’ Γ. Ραφαηλίδης), Δ. Ραφαηλίδης, Παντελίδης (46’ Τελίδης), Παρούσης, Ναβροζίδης.


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ: Ευθυμιάδης (75’ Τορτολίδης), Αδαμίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μούκας, Χνούδας, Ι. Παπαδόπουλος, Γκανάς, Τουλίκας (56’ Παπαργυρόπουλος), Εφραιμίδης (56’ Χατζηαργυρίου), Σπυριδωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου