ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/9/17

Πρώτη νίκη για τον Αετό Καταλωνίων

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας πήρε ο Αετός Καταλωνίων, καθώς επικράτησε του Όλυμπου Βροντούς με 4-2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Διονύση Σκούφα που πέτυχε χατ-τρικ.


Ο Όλυμπος ήταν αυτός που προηγήθηκε με γκολ του Πανωλή στο 23’, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Σκούφας ισοφάρισε σε 1-1. Ο Αετός πήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με γκολ του Κουτσιαρή, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Βροντούς έφτασε στην ισοφάριση στο 73’ με γκολ του Νίκου Σαββίδη, όμως ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα. Μάνος και Σκούφας έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Καλαϊτζή κάνοντας το 3-2.

Ο Σκούφας με σουτ μέσα από την περιοχη΄ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 83ο λεπτό, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Ατματζίδης, Κουτσικανίδης

ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ: Αμβροσιάδης, Δουλάλας, Γαλάνης (30’ Μάνος), Καραγκιόζης, Σαρηγιαννίδης, Ιωάννου (85’ Θ. Λάζος), Κουτσιαρής (75’ Λυκόπουλος), Φωτόπουλος, Σκούφας, Τσιντώτας, Δ. Λάζος (88’ Ντόντης).


ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ: Ν. Καλαϊτζής, Γκόρτσος, Κ. Περδίκης, Πανωλής, Η. Περδίκης, Βελώνης, Μπάκουρας, Ι. Νούλας, Κ. Περδίκης (32’ Τ. Νούλας), Σαββίδης, Δ. Καλαϊτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου