ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/9/17

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Και άλλη δημόσια καταγγελία από γονέα στην Ελασσόνα για τις παιδικές χαρές:"...Τον λόγο έχουν οι γονείς και ίσως οι Εισαγγελικές Αρχές"

Με ένα δημόσιο post στο facebook από τον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Nick Olymbios (έτσι υπογράφει μαζί με την προσωπική του φωτογραφία) στην Ομάδα "ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" αναφέρει τα εξής για την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές της Ελασσόνας:


"Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ -- ΕΡΓΩΝ: ..φίλοι και συμπολίτες, θαυμάστε όλοι σας την παιδική χαρά που βρίσκεται στο νέο--και ακριβοπληρωμένο-- πάρκο της οδού Κανάρη, πλησίον του Αγ. Σπυρίδωνα, στην πόλη της Ελασσόνας. Ξύλα κατεστραμμένα και ξεχαρβαλωμένα, σίδερα σκουριασμένα και ξεβαμμένα, βίδες και άλλες προεξοχές που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να τραυματίσουν τα παιδιά που παίζουν, παιχνίδια διαλυμένα και γενικά μία εικόνα σήψης και εγκατάλειψης, που δεν συνάδει ούτε με την αισθητική, τη λογική και κυρίως, ούτε με την ασφάλεια των παιδιών. Φαίνεται ότι τα παιδιά της γειτονιάς αυτής είναι ενός κατώτερου Θεού, ενώ τα παιδιά της κεντρικής πλατείας ή του βαροσίου είναι ενός ανώτερου και καλύτερου Θεού !!..ντροπή και αίσχος κ. Δήμαρχε των έργων, ίσως να μη ζείτε στην πόλη ούτε εσείς ούτε οι καλοί μας αντιδήμαρχοι και δεν γνωρίζετε τα πραγματικά ζητήματα της πόλης σας, ή ίσως από τόσο ψηλά που είστε ...να μην μπορείτε να διακρίνετε τα μικρά προβλήματα των συμπολιτών και ψηφοφόρων σας.... Όταν η Δημοτική αρχή--Δήμαρχος και αρμόδιοι αντιδήμαρχοι-- είναι ΑΠΟΝΤΕΣ, τότε πιστεύω το πρώτο και κυρίαρχο λόγο τον έχουν οι γονείς και ίσως οι Εισαγγελικές Αρχές...."

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος
elassona-city.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου