ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/10/17

Κατερίνη: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912-1913 (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε απόψε στην Αστική Σχολή Κατερίνης η σημαντική ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με τίτλο «ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912 – 1913» που διοργάνωνει η «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης σε συνεργασία με τον Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης και το ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΗΣ για την ΠΙΕΡΙΑ μας.

Στην έκθεση φωτογραφίας εκτίθεται σπάνιο υλικό, της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης, από το αρχείο του Ευτύχιου Τσακπουνίδη.

Διάρκεια της έκθεσης: ΣΑΒΒΑΤΟ 14, ΚΥΡΙΑΚΗ 15, ΔΕΥΤΕΡΑ 16 Οκτωβρίου 2017
Ωράριο έκθεσης: 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
Απόψε πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση-ομιλία με θέμα: «Ο Μακεδονικός Αγώνας & οι Βαλκανικοί Πόλεμοι».
Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, Δικηγόρος, Δημοσιογράφος & Βουλευτής Θεσσαλονίκης και ο Αθανάσιος Καραθανάσης, Ο. Καθηγητής Α.Π.Θ., πρόεδρος εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να έρθει.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αθανάσιος Λιακόπουλος, Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης.
Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Κατερίνης και έγινε και η Παρουσίαση του βιβλίου του Γκιουλέκα Κωνσταντίνου «Ο Μακεδονικός Αγώνας – Από τις εφημερίδες της εποχής».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου