ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/10/17

Νίκη για την Ακαδημία Πλαταμώνα, 2-1 την ΑΕ Περίστασης

Με γκολ του Μιχάλη Γκανάβα στο 83ο λεπτό, η Ακαδημία Πλαταμώνα έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 την Α.Ε. Περίστασης σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Η Περίσταση πήρε νωρίς το προβάδισμα, στο 11ο λεπτό, με κεφαλιά του Θωμά Παπαδόπουλου, όμως η ομάδα της νότιας Πιερίας ισοφάρισε στο 35’ με σουτ του Κανούλα μέσα από την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 83ο λεπτό. Ο Σιδηρόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Γκανάβας από τα 11 μέτρα νίκησε τον Ουσταμπασίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Θεοδώρου, Σαλτσίδης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Γαλάνης, Χ. Στούμπος, Αργάνας, Σιαμήτρας, Σιαμάγκας, Παυλίδης, Χατζηλαδάς (66’ Καμπερίδης), Γκανάβας (88’ Κουκουνάς), Κανούλας, Δ. Κατέλας (69’ Α. Γαλάνης), Ν. Κατέλας (78’ Κύριλλος).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ: Ουσταμπασίδης, Μαχαιρίδης (46’ Σιδηρόπουλος), Πάγια (46’ Νικολαΐδης), Αγγελάτος (63’ Κατσάρας), Παπαδόπουλος (82’ Σοφιανίδης), Πέτρο, Ναρίνογλου, Γεροντίδης, Καταχιώτης, Κουσουρής, Χαρτοματζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου