ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

30/10/17

Στην 3η θέση ο Εθνικός Κατερίνης

Ο Εθνικός Κατερίνης νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Ράχης στο «Ιωάννης Καλλιανίδης» και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό όταν ο Νίκος Μυστρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γεμενετζίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπεκιάρη για το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 52’ όταν ο Καρακούσης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με πολύ ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-1. Άμεση ήταν η απάντηση του Εθνικού, καθώς στο 56’ ο Γκουνταμάνης, μετά από πάσα του Δελαβερίδη έκανε το 2-1.

Ο Εθνικός «κλείδωσε» τη νίκη του στο 75’ όταν ο Δελαβερίδης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπεκιάρη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Μπλέτσιου, Δημητριάδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Βαβατσιούλας, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Γεμενετζίδης, Δελαβερίδης (80’ Φουντουκίδης), Μπαλαούρας (70’ Δεληγιαννίδης), Ρ. Μυστρίδης (87’ Δελίδης), Ν. Μυστρίδης, Γκουνταμάνης (89’ Μουρατίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ: Μπεκιάρης, Μπαλαούρας (64’ Γκόγκος), Ζησόπουλος (78’ Χατζηβασιλείου), Μπίνιας, Κυβελίδης, Τακούλας, Δ.Α. Κατσαμάγκας (46’ Σκαμπαρδώνης), Δ.Κ. Κατσαμάγκας (64’ Ντούρος), Καρακούσης, Σιώκας, Κατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου