ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/10/17

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σκουπίδια; Ποιος και...πως; Που βρίσκεται η υπόθεση του ΧΥΤΑ Κατερίνης; Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των σκουπιδιών…

Απο ρεπορτάζ, το οποίο βρίσκεται σ' εξέλιξη, προκύπτει ότι σύντομα στο πρόβλημα των σκουπιδιών θα δοθεί λύση….


Ωστόσο είναι πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν, πάντα με βάση το εν εξελίξει ρεπορτάζ. Μετά απο την Αθήνα αλλά και την Θεσσαλονίκη που πρόσφατα ανέθεσαν το θέμα των σκουπιδιών σε ιδιώτη, σειρά έχουν και άλλοι Δήμοι, μεταξύ των οποίων και κάποιοι Δήμοι της…… Πιερίας.!!!

Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν είναι πολλά. Όπως για παράδειγμα, τι θα στοιχίσει όλο αυτό στους δημότες, ή με ποια συμφωνία θα δοθεί η εκμετάλλευση των σκουπιδιών, και ακόμη, ποια θα είναι η τύχη των εργαζομένων, και άλλα πολλά.

Βέβαια όλα εξαρτώνται απο τον ιδιώτη και την σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ αυτού και των Δήμων. Τέλος, αρκετά ενδιαφέρον έχει το όνομα του ιδιώτη που θ' αναλάβει να λύσει το ζήτημα των σκουπιδιών και η σχέση του με συγκεκριμένα άτομα ή θεσμούς της Πιερίας. Επειδή όμως το ρεπορτάζ είναι ακόμη σ' εξέλιξη, δεσμευόμαστε στην όποια ανακοίνωση ονομάτων για την ώρα.

Η συντακτική ομάδα του Kapa-News

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου