ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/11/17

Σάββας Χιονίδης: "Ο Κυριακίδης δεν ξέρει τι του γίνεται..."

Μετά την χθεσινή παρουσίαση και τοποθέτηση του δημάρχου Κατερίνης για την κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας, ο κ. Χιονίδης δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Στο παρακάτω βίντεο συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις. Αξιοσημείωτη είναι η δήλωση του κ Χιονίδης (δείτε την μετά 14' λεπτό) όπου χαρακτηρίζει τον κύριο Κυριακίδη ως "Showman" και κλείνει την δήλωσή του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Κυριακίδης δεν ξέρει τι του γίνεται".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. KAΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΑΚΙ ΠΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΜΗ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΜΑΠΑ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΛΕΕΙ..ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΔΙΠΛΑ...ΕΧΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...ΚΑΙ ΖΟΥΦΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ...ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή