ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/11/17

Ξεκάθαρη νίκη για Φώφη Γεννηματά

Με καταμετρημένο το 55,98% των ψήφων πανελλαδικά, στο 58,15%, έναντι 41,85% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στη προοδευτική παράταξη.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Αλιβιζάτος, «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά».

Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.
Σημειώνεται πως η συμμετοχή των πολιτών, που ανήλθε στις 160.000 χαρακτηρίστηκε ικανοποιητική και νωρίτερα, τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασαν σε δηλώσεις τους τη βούληση για ενότητα την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, Νίκο Αλιβιζάτο, η συμμετοχή έφθασε το 74% του πρώτου γύρου (που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή) παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα δραματικά γεγονότα της δυτικής Αττικής.
Σύμφωνα με πηγές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πριν τις 19:00’ είχαν ψηφίσει περίπου 147.000 πολίτες, με ροή ψηφοφόρων γύρω στους 220 ανά λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου